İstanbul 6 Şubesi

OKUL YÖNETİCİLERİ BULUŞMALARIMIZDA BU SEFERKİ ADRESİMİZ ŞİŞLİ OLDU

YTÜ Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirdiğimiz programımıza Hacı Mehmet Özdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Temel Arslan hocamızın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı 

 

Şişli ilçe Temsilcimiz Şerafettin Acar selamlama ve açış konuşmasında Şişli EBS YK ve çalışma usulleri hakkında bilgi verdi.

Acar, konuşmasında "Daha önce aramıza yeni katılan müdürlerimize hoş geldiniz ziyaretinde bulunduğumuz arkadaşlarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum. Şişli'de bir bayrak yarışı olarak devraldığım Eğitim Bir Sen İlçe temsilciliğini başarı ile devam ettirmem için her zamankinden daha fazla desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

 İlçe temsilcimizden sonra kürsüye çıkan ve  salonunun nabzını tutan Şube Başkanımız İdris Şekerci, "Şişli'de şuana kadar başarıyla görev yapan okul müdürlerine teşekkür ederken yeni atanan okul yöneticilerine de hayırlı olsun"  diyerek başladığı konuşmasında  "okul müdürlüğü yapmanın her geçen zorlaştığı ülkemizde bu işin Şişli'de daha da zor olduğunun farkındayız" dedi. "Okul Yöneticilerimizi büyük bir cenderenin içine iten sıkıntılı yönetmeliğin değişeceğinin müjdesini veren Şekerci "Öğrencisinin öğretmeninin aldığı dereceden faydalanan, eğitime doğrudan katkısı olmayan puanlama sisteminin olduğu Ek-1 acilen değişmelidir Gayrı adil mevcut yönetmeliğin değişimi için bakanlık tüm sendikalardan görüş almış ve değişim yönünde bir irade ortaya konmuştur. Kişinin kendi gelişiminin ön plana çıkacağı bir yönetmeliğin ivedilikle  çıkması, daha fazla mağduriyete neden olmadan bu ucube yönetmelik değişmelidir " 

 Şekerci konuşmasının diğer bir bölümünde ise "alan değişikliğine de değindikten sonra "okul müdürü arkadaşların yıllardır beklediği pek çok sorunun çözümü için mücadele etmeye devam edeceğiz."  dedi. 

 Gündeme dair yoğun ve heyecan verici gelişmeleri aktaran Şekerci, konuşmasının son bölümünde okul iklimi oluşturulmasında müdüre büyük pay düştüğünü, okulda adil, tarafsız ve karşılıklı güvene dayalı bir ortam oluşturulduğu takdirde ilçemizde üye sayımızın da artacağını  dile getirdi.

  Program soru cevap faslı ve aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.