İstanbul 6 Şubesi

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık


Şube Başkanımız İdris Şekerci, Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve  İlçe temsilcilerimizden oluşan bir heyet ile Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sedat IŞIK'ı makamında ziyaret etti.

Şube Başkanımız Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık'a 
"Beşiktaş İlçesinde  uzun yıllar yönetici olarak çalışmanın neticesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış olmanızdan büyük memnuniyet duyduk. Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Işık ise;
"Sayın Bakanımızın takdiri  ile bize verilen bu emanetin hakkını verebilmek için var gücümüzle çalışacağız.  Eğitimin tüm paydaşlarının eğitime olan katkısını biliyorum. Bu görevi îfâ ederken  bu bilinçle hareket edeceğiz. Eğitimin kalitesini artırmaya, eğitimcilerin mutluluğu adına her türlü katkıya hazırız.
Eğitim iki kanatlıdır. Yahya Efendi 'nin emaneti bir semtin emanetçisi olduğumuzu bilinciyle öğrencilerimizin daha iyi düzeyde yetişmesi için  hayret edeceğiz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum.  Eğitim camiası, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinde  üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yoktur. Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz." dedi 

Şube Başkanımız İdris Şekerci, ziyaret sonunda  Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık'a kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan'ın eserlerinden oluşan set takdim etti.  

Sayın Müdürümüze Şubemiz adına tekrar başarılar diliyoruz