İstanbul 6 Şubesi

ŞİMDİ EĞİTİM ZAMANI

Mehmet Akif İnan Vakfı ile şubemizin eğitim hizmetlerini planlayan birimi Maarif Mektebi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim seminerleri büyük ilgi gördü.  

Eğitim seminerimize katılan Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık, eğitimin düşmanı durağanlıktır." Bu tür etkinliklerin biz eğitimcilerin yenilenmesine, bilgi ve tecrübesini artırmasına vesile olmaktadır." dedi .
Şube Başkanımız İdris Şekerci programın amacına değinerek "Bu  eğitimin temel amacı üyelerimizin hem aidiyetini  artırmak hem de nitelikli eğitim ve yönetim için gücümüz nispetinde katkı sunmaktır." dedi.      

Alanında uzman eğitimciler tarafından Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen  seminerlerin teması "nitelikli eğitim için nitelikli öğretmen, nitelikli yönetim için nitelikli yönetici"  sloganı idi.

Maarif Mektebi 'mizin MAİV Eğitim Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen seminerlere katılan üyelerimizin beklentisinin bu tür eğitim programlarının devam etmesi yönündeki değerlendirmeleri programın amacına ulaştığının göstergesi oldu.

Seminerlere iştirak eden katılımcılara sertifika verildiği  eğitim programına  katkı sunan Serkan Ekmen, Mustafa Söyler, Hamle Özçarıkçı hocalarımıza ve MAİV Eğitim Akademisi'ne teşekkür ediyoruz.