İstanbul 6 Şubesi

BEŞİKTAŞ'TA OKUL YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

Beşiktaş ilçemizde görev yapan okul müdürleri ile Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde bir araya geldik. 
Okul müdürleri buluşmaları kapsamında yapılan toplantımız İsmail Tarman iHO Müdürü Orhan Bahçeci hocamızın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Beşiktaş İlçe temsilcimiz Zarif Haktanır'ın açış konuşmasını yaptığı toplantımıza ilgi büyüktü.

 İlçe temsilcimiz Haktanır, İlçemizde göreve yeni başlayan okul yöneticilerine “hoşgeldiniz, yeni görev yerinizde başarılar dilerim” dedi. Beşiktaş EBS yönetimini de tanıtan Haktanır, uyum içinde çalıştığı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile tüm kurumları ziyaret ettiklerini, ziyaretlere devam edeceklerini ifade ederek  eskisiyle yenisiyle tüm okul yöneticilerinden destek beklediğini dile getirdi.

Şube Başkanımız İdris  Şekerci, konuşmasına okul müdürlerinden beklentinin yüksek olduğu ve bir çok sair görevlerin verildiği  süreçte bu görevi yürütmenin  ateşten gömlek giymekle eşdeğer olduğunu, İstanbul özelinde başta spor kulüpleri ve öğrenci meclisleri olmak  üzere  geçmişte acı tecrübeleri olan projelerin taşıdığı riskin iyi etüd edilmesi gerektiğini ifade etti.

 Şekerci, konuşmasının devamında “okul yöneticisi olarak görev yapmanın çok zor olduğu bir ilçede EBS’li müdür olmak  ayrı bir kıymete sahiptir.  Eğitim Bir Sen 'li yöneticilerle   Beşiktaş'ın rengi değişti şükürler olsun.  Öğretmeni ve öğrencisiyle bir bütün olan güler yüzlü idarecilerin çoğalmasıyla ilçemizde  bir aile ortamı oluşmuştur. Burada Eğitim Bir Sen'in katkısı büyüktür." dedi.

Şube Başkanımız Şekerci, "Beşiktaş'ın  artık Zarif bir başkanı var " diyerek devam ettiği konuşmasını, "Eğitim Bir Sen ailesinin kıymetli üyeleri olarak hepimize  başkanımıza destek olma görevi düşmektedir. Bunu da yapacağınıza inanıyorum" diyerek  tamamladı.

Program soru cevap faslı sonrası, okul yöneticilerimizin iyi dilek ve temennileriyle sona erdi.