İstanbul 6 Şubesi

OKUL MÜDÜRLERİ VE İŞ YERİ TEMSİLCİLERİ ŞUBE DİVANINI BEYOĞLU İLÇEMİZDE YAPTIK

Beyoğlu İlçemizin ev sahipliğinde  Kasımpaşa Lemar Düğün Salonu’nda Genişletilmiş Yönetici Buluşmasında  iftarı vesile kılarak okul müdürlerimiz, müdür yardımcıları ve işyeri temsilcilerimiz bir araya geldik. Genişletilmiş  Yönetici buluşmamıza   Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Ak Parti Eski Milletvekili Hüseyin Bürge'de  katıldı.


Şişli Hacı Mehmet Özdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mustafa Temel Arslan'ın Kur'an tilaveti ile başlayan program,  Şube Başkanımız İdris Şekerci'nin konuşmasıyla devam etti.  Şube Başkanımız  Şekerci
 " Ramazan Bayramı yaklaşırken, kritik bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz  çok önemli bir seçimin eşiğinde. bir yanda "Seçim Tutum Belgesi" yayınlayarak,  "Erdoğan'a karşı karşı muhalefeti desteklemeliyiz. Erdoğan yaptıklarının bedelini ödemeli, muhalefet ile doğrudan iletişimde olup, onları Erdoğan'ı mağlup etmeleri için cesaretlendirmeliyiz. " diyerek 15 Temmuz'da yapamadıklarını güya demokrasi (!) ile yapmak istediklerini saklamayan ve  açıkça tarafını ortaya koyan Biden ile aynı yerde durduklarını ifade eden sendikalar ile yolumuz da yönümüz de bir değildir. Türkiye'nin iç işlerine müdahale eden USA patentli, FETÖ destekli muhalefetin  Türkiye'ye katacağı hiç bir şeyin olmadığını biliyoruz. O yüzden dün 15 Temmuz'da nerede durduysak, gezi olaylarında, 17-25 Aralık sürecinde  tarafımız  neyse bugün de aynı taraftayız. Tercihimizi ve kararımızı verirken bu bilinçle adım atacağız. Öte yandan, 15 Mayıs mutabakat sürecinde yetkimizi taclandırarak bayramdan sonra çifte bayram yaşamak için Eğitim Bir Sen ailemize yeni üyeler katmaya devam edeceğiz" dedi. bunun idrakine varmak gerekirken diğer yandan da sendikamızın etki için yetkinin perçinleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise konuşmasında, “Eğitimin, eğitim çalışanları ve yöneticilerinin ülkenin en önemli mimarları olduğunu yaklaşmakta olan 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde tarihi bir dönemeç yaşanacağını, bu  eğitim yöneticilerinin ülkemiz için seçimin ya İHA’ların SİHA’ların devam edeceğini yada 7’li masa ile 20 yıllık birikimin talan edileceğini ifade etti.

Ak Parti Bayrampaşa Eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili Hüseyin Bürge konuşmasında, " Bugün ne bir belediye başkanı ne de milletvekili olarak değil;  bir öğretmen olarak aranızda bulunuyorum” dedi.Öğretmenliğin  hem bir kutsal meslek olduğunu hem de cumhurbaşkanlarını, bakanları mühendisleri yetiştirenlerin öğretmenler olduğunu ifade ettiği konuşmasında " Aldığım 7 mazbata ile yaptığım belediye başkanlıkları ve milletvekillikleri bir tarafa öğretmenliğim bir tarafa " dedi.  İyi nesilleri de kötü nesilleri de öğretmenin yetiştirdiğini belirttikten sonra,  Eğitim Bir Sen Camiasının geçmişte de bugün de eğitime büyük katkı sağladığını ve ülkenin geleceğinde ümitli olduğunu dile getirdi.