İstanbul 6 Şubesi

YENİ DÖNEME GENİŞLETİLMİŞ ŞUBE DİVANI İLE BAŞLADIK

29 Ekim 2022 Günü yapılan 5. Şube Olağan Genel Kurul ile birlikte yeniden ve yenilenen yönetim kurulu ile ‘Haydi Bismillah’ diyerek mazbatayı aldık.  Tüzüğümüz doğrultusunda teşekkül eden İlçe Temsilcilik yönetimlerimiz, Genç Memur Sen ve Şube Kadın Komisyonu üyelerimizden oluşan ekibimizle Şişli Öğretmenevi'nde  Genişletilmiş Şube Divanı toplantısı yaptık.

Şube Divanımız, Teşkilatlanmadan sorumlu Şube Başkan yardımcısı Sedat Işık’ın açılış konuşması ile başladı. Işık,  konuşmasına son günlerde ülkemizde yaşanan terör saldırılarını lanetleyip, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyerek başladı.  Işık, yenilenen Şube Yönetimi ve İlçe temsilcileri ile ilçe yönetim kurullarını tanıtarak devam ettiği konuşmasını teşkilat sekreteryası  olarak  yapacakları hakkında kısaca bilgi verdi.

Toplantının amacı ve genel değerlendirme içeren konuşmalarını gerçekleştiren Şube Başkanımız İdris Şekerci,   sözlerine emaneti yenilenen ekibiyle kendilerine veren Şube delegelerine teşekkür ile başladı.  Şekerci, Yeni yönetiminin ilk Divanına ilk günkü aşk ve heyecan ile başladığını ifade ettiği konuşmasında, yeni Şube Yönetiminin etkili bir istişare sürecini işleterek delegelerin de teveccühü ile gerçekleştirildiğini, aynı şekilde ilçe yönetim kurullarının da aynı istişare süreci ile ortaya çıktığını dile getirdi.

Şube Başkanımız İdris Şekerci, "4 yıllık yeni dönemde gerek sendikal manada gerekse ülkenin gireceği 2023 hedefi doğrultusunda zor bir sürece giriyoruz. Bu süreçte,  şubedeki her yöneticinin eskisinden  daha gayretli , daha planlı çalışacağız" dedi.

Şube Başkanı İdris Şekerci, "Beşiktaş’ta İlçe Temsilcisi Sedat Işık’ın Şube Yönetim Kurulu’na seçilmesinden sonra Beşiktaş İlçe Temsilciliğinde bayrağı Zarif Haktanır’ın aldığını, Kağıthane’de yine İlçe Temsilcisi Arif İnanç’ın Şube yönetimine seçilmesiyle, İlçe temsilciliği görevini Necat Korkmaz devraldı.  Şişli İlçemizde Muammer Bıyıklıoğlu başkanımız yönetimde görevine devam ederek temsilcilik görevini Şerafettin Acar başkanımıza devretmiş oldu. Sarıyer İlçe temsilciliğimizde ise bizden müsaade isteyen isteyen Temel Köroğlu başkanımız yerine önceki dönemlerde de İlçe temsilciliğini yürüten İbrahim Halil Kahraman'ın başkanlığında yeni bir yönetim oluşturulmuştur.   Beyoğlu İlçemizde yenilenen ekibimizle en kıdemli İlçe Temsilcimiz olarak Abdükadir Keskinoğlu görevine  devam  edecek "dedi.

Şube Divanımız, Şube Başkanı İdris Şekerci’nin önceki dönemde Şube yönetimde görev alan ve bu dönemde ‘yorulduk, dinleneceğiz, bu iş bayrak yarışıdır, bayrağı da zamanında teslim etmeliyiz’ diyen Murat Kendigelen ile Selim Öztürk başkanlarımıza teşekkür ve plaket takdiminden sonra,  İlçe temsilciliklerindeki devir teslim merasimi ve fotoğraf çekimleri ile sona erdi.