İstanbul 6 Şubesi

Gök Kubbede Hoş Bir Seda Bırakmak

Beşiktaş Anadolu Lisesi Müdürü, 40 yıllık çınar Mustafa KARAER Ağabeyi emekliliğe uğurladık. Yaş haddinden 11.01.2016 tarihi itibariyle emekliye ayrılan KARAER'i Şube Başkanımız ile beraber, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü, Milli Eğitim Çalışanları, okul müdürleri ve mesai akadaşları yalnız bırakmadılar.

Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mustafa KARAER'in onurauna verilen yemekte Şube Balkanımız İdris ŞEKERCİ, Gök kubbede hoş bir seda bırakmanın adıMustafa KARAER'dir.Biz onu iyi biliyoruz, adı anıldığında vakur bir tavır ve ve mütebessüm bir yüz hatırlıyoruz, dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI ise,iz bırakmak ve ardımızdan hayırla anılmak her şeyden öte bir bahtiyarlıktır.Sayın KARAER'i biz iyi bir mesai arkadaşı ve dost olarak hatırlayacağız dediği konuşmasından sonraMustafa KARAER, öğretmenlik bir kutsal meslektir, idarecilik kapısını ve kalbini öğrenciye ve veliye açık tutmanın adıdır, diyerek aramızdaki genç idarecilere tavsiyelerde bulundu.Duygusallığını gizleyemeyen KARAER, kendisine böyle bir uğurlamayı layık gören sendikama ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederim, dedi.

Program, Mustafa KARAER ile hatıralarını paylaşan mesai arkadaşlarının konuşmaları ve plaket takdimi ile sona erdi.