İstanbul 6 Şubesi

Görevde Yükselme Sınavı Hazırlık Kursuna Katılım Yoğundu

Milli Eğitim Bakanlığının yapacağı memur ve şef adayları için Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavına girecek üyelerimiz için sınava hazırlık kursu yapıyoruz.

Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Şube Başkan Yardımcımız Selim ÖZTÜRK'ün hazırladığı programa göre haftanın üç günü ve 27 Kasım'a kadar sürecek olan kursun ilk gününü deneme sınavı yaparak başlattık.

Sınavdan önce Şube Başkanımız İdris Şekerci sınava girecek üyelerimize hazırlıklarımızla ilgili bilgi verirken, aynı zamanda sendikamızın hizmetli, memur ve şefler için yaptığı çalışmalardan ve elde ettiği kazanımlardan bahsetti.

Şube Başkanımızdan sonra kursta sunum yapacak arkadaşlar kendilerini tanıtırken, kursun çalışma planı hakkında  da kursiyerlerle paylaşımlarda bulundular.Paylaşımdan sonra çay ve ikram arası verildi ve sonrasında sınıflara geçilerek sınavla kurs başladı.Sınava gelen engelli kursiyerler de engel durumlarının gerektiği şekilde sınava alındı.Görme Engelli adayların her biri ayrı sınılarda birer okuyucu ve kodlayıcı eşliğinde sınavlara girdiler.

 

Sınava girecek adaylara başarılar diliyor, kursyn hazırlanmasında emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.