İstanbul 6 Şubesi

İş Yeri Temsilcilerimizle bir araya geldik

Çalışma hayatı uzmanı Tarkan Zengin, Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şubenin iş yeri temsilcilerine yönelik düzenlediği “Teşkilat Eğitimi” konulu prorama katıldı.

Programda, iş yeri temsilcilerinin yanın da,  Şube Başkanı İdris Şekerci, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri, İlçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Sunuculuğunu Beşiktaş İlçe Yönetiminden Erhan Ziya Sancar’ın yaptığı programın açış konuşmasını yapan Şube Başkanı İdris Şekerci, sendikacılığın sonuç odaklı değil süreç odaklı bir mücadele olduğundan, sendikal süreç devam ederken de sendikal hedeflere ulaşma sonuçlarının zaman zaman değerlendirildiğini söyleyerek, sendikal süreci birlikte yaşadığı uç beyleri iş yeri temsilcileri ile güçlü olduğumuzdan bahseden bir konuşma ile programı açtı.

Şube Başkanımızdan sonra iş yeri temsilcilerine hitap eden Tarkan Zengin, teşkilatçılığı bir hedefe birlikte yönelme, hedefe ulaşma noktasında bıkmadan usanmadan her tür bedele rağmen mücadele etme olarak tanımladı. Zengin, teşkilatın iyi günde ve kötü günde birlikte hareket etmesinin gücünden bahsetti. Ayrıca birlikte hareket etmenin bireysel yanılmaları, yenilmeleri engelleyeceğinden, sendikal rakiplerimiz tarafından oluşturulmaya çalışılan algılara karşı da bir olmanın bizi diri ve iri tutacağından örneklerle bahseden bir konuşma yaptı.

Hemen hemen bütün iş yeri temsilcilerimiz geç saate rağmen programı ilgiyle takip ederken zaman zaman iş yeri temsilcilerimiz görüşleriyle ve sorularıyla programa katkı sağladılar.

Program sonunda  Şube Başkanımız İdris Şekerci, iş yeri temsilcilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederken oldukça verimli ve samimi bir havada iş yeri temsilcilerimize hitap eden Tarkan Zengin Bey’e de teşekkür ederek, kendisine çiçek taktiminde bulundu.