İstanbul 6 Şubesi

İSTANBUL TABİP ODASI MI ŞER YUVASI MI

İstanbul Tabip Odası ne iş yapar, benzeri odalar işe yarar bilen varsa bir adım öne çıksın

İsmine  bakarsanız TBB ( Türkiye Tabipler Birliği)'ne bağlı, tıbbiye'nin sorunları, hekimlerin/tabiplerin yani doktor camiasının sorunları ile ilgilenen bir meslek odasıdır diyebilirsiniz.

 

Sağlık hizmetleri alanında, yarı kamu meslek örgütü olan-ki üyelik zorunludur- İstanbul Tabip Odası resmi sitesini ziyaret ettiğinizde her telden çaldığını görebilirsiniz. Mesela “Ekrem İmamoğlu'na mazbatası bir an önce verilmelidir!” haberini okuyunca “İstanbul Siyaset Odası mı?” diyebilirsiniz.

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında, "Savaş bir halk sağlığı sorunudur." diyerek devletin yürüttüğü askerî operasyona karşı çıkan  açıklamaları ile  sağlık alanında çok önemli (!) tespitleri olan İstanbul Tabip Odası şimdi de “Cinselliğin Farklı Yüzleri”  başlığı altında  bir dizi paneller düzenleyerek,  bu sefer de  cinsel sapkınlığa  sahip  çıkıyor.

 

Evlilik dışı ilişkileri-ki  zina kanunen  suç değildir-  teşvik ettiği yetmezmiş gibi, ilaveten kadın kadına, erkek erkeğe ilişkiyi  -meşum panel dizilerini ilanladığı   görsellere bakılırsa- subliminal mesaj yoluyla normalleştirmeye çalıştığı da ortada.

 

En güçlü yanımız diyebileceğimiz Aile'yi hedef alan, ayeti kerime de açıkça geçen

 ”... nesilleri ifsat eden..”  “Cinselliğin Farklı Yüzleri” panelleri,  akla başka bir soru getiriyor:

 -İstanbul Tabip Odası  başka mahfillerde kurgulanan ifsat hareketinin gönüllü örgütü mü olmak istiyor?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle mağdur olan  şarkıcı Sıla Gençoğlu için müdahil olup  mahkemeye başvururken, Lut  Aleyhisselam'ın kavmini helaka sürükleyen bu  sapkınlığa  ne yazık ki hâlâ kayda değer bir tepki vermiş değil!..

 

Yazıklar olsun bu sapkınlığa kayıtsız kalan sessizliğe,

Yazıklar olsun hekimlerin sorunları ile ilgilenmek yerine ahlaksızlığı teşvik eden İstanbul Tabip  Odası'na .