İstanbul 6 Şubesi

İşyeri temsilcilerimizin eğitimini tamamladık

Genel Merkezin planlaması doğrultusunda tüm Türkiye’de sendikacılığın temeli yapı taşı olan işyeri temsilcisi arkadaşlarımızın eğitimi için şubemizden seçilen  formatör olarak yetiştirilen eğitimciler tarafından şubemizdeki işyeri temsilcileri eğitimleri tamamlandı.

            Etiler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen işyeri temsilcileri eğitimi sabah ve öğleden sonra olacak şekilde  iki gurup olarak plandı.  Sabah  gurubu kahvaltı sonrası isimlerine düzenlenmiş ve program içeriğini de gösteren yaka kartlarını alarak salona geçtiler. Eğitim görevlilerinden Şube Başkanımız İdris Şekerci tarafından açış konuşmasının ardından yine ilk eğitimci olarak Şekerci işyeri temsilcilerimize konusu ilgili sunumunu yaptı. Şube Başkanından sonra yine eğitimci Şeref Koç ve Müjdat Kalkan tarafından konularının sunumu yapılarak öğlene kadar üç ders olarak yapılan programın ilk gurubunun eğitimi tamamlanmış oldu.

             Öğleden sonra da ikinci gurubun eğitimi yine öğlen yemeği ardından başladı. Eğitimciler tarafından üç ders olarak yapılan eğitimler 13.00’da başlarken, akşam 17.00 gibi tamamlanmış oldu.

Sendikamızın temel yapı taşı, uç beyleri işyeri temsilcilerimizin eğitimi tamamlandı. Eğitimin hem sendikamıza hem işyerlerimize hem bütün çalışanlarımıza hem de  işyeri temsilcilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.