İstanbul 6 Şubesi

Genel Başkan Canlı Bağlantıyla Sarıyer'e Hitap Etti.

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Sarıyer Temsilciliği okullarda çalışan yöneticileri buluşturdu. Büyükdere’de yapılan yönetici buluşmasında Şube Başkanı İdris Şekerci’nin yanında şube başkan yardımcıları, Sarıyer İlçe Yönetimi de hazır bulundu.

Programa canlı bağlanarak Sarıyer okul yöneticilerini selamlayan Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hem ülkemiz içerisinde he de ülkemiz dışında zor zamanlardan geçtiğimizden, bu zor zamanların sorumlularının karaktersiz yetişmiş kariyerli zalimlerin olduğunu belirterek, eğitimcilere düşen asıl görevin kariyeri önceleyen ama kariyerle yetinmeyen özellikle karakter sahibi nesiller yetiştirmek olduğuna vurgu yapan bir konuşma yaptı.  Halep konusuna ve yetim projesi çalışmalarına da değinen Yalçın, Sarıyerli yöneticilerin bu çalışmalara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, bu tür insani projelerde milletimizdeki farkındalığın daha da artırılması noktasında öğretmenlerin öncülük etmesinin gerekliliğine değinerek, katılımcılara hayırlı bir toplantı diledi.

Genel Başkandan sonra yöneticilere hitap eden Şube Başkanımız İdris Şekerci, Sarıyer’de yetkinin alınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sendikal manada gelinen noktanın yeterli görülmemesi gerektiği, ulaşılan yetkiye rağmen halen hiçbir sendikaya üye olmayan yüzlerce meslektaşımız varsa bu da daha yapacağımız çok iş olduğu, daha çok el sıkmamız, daha çok öğretmenler odasına girmemiz, daha çok okul gezmemiz ve sendikamızı daha iyi anlatmamız anlamına geldiği şeklindeki  düşüncelerini paylaştı.

Programda İlçe Başkanı İbrahim Halil Kahraman da yöneticilere hitap etti ayrıca Sarıyer’deki çalışan ve sendikalı olan olmayanların bilgilerinden oluşan bir sunum yaptı.